„Oscar romanesc”

În dimineața de dupa Premiile Oscar toți „Marii designeri de modã” au invadat canalele TV și paginile web cu opini și idei rãutăcioase sau poate realiste. Și eu întreb: Ce ar fi sã privim dincolo de niște haine nesemnificative (chiar dacã au coastat foarte mulți bani) și sã observãm talentul desãvârșit și ceea ce au realizat ei în domeniul cinematografic. Și sunt de acord cã haina este prima armã cu care pleci la luptã dar consider cã în ziua de azi este mult mai important ceea ce realizezi tu ca om, cultura şi stiința ta decât niște haine care oricum mâine se vor demoda și nu le vei mai purta. Acest eveniment nu a fost o prezentare de moda ci o decernare de premi.

Hai sã încercãm sã privim dincolo de aparențe și sã învãtãm sã apreciem ființa umanã pentru ceea ce face și este nu pentru cum aratã.

sursã poza:www.evz.ro

Reclame
Această intrare a fost publicată pe 29 februarie 2012 la 9:02 pm. Este din categoria Uncategorized și etichetată , . Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: