137

Ce înseamnã 137?

137 este aceea maşinã care ajunge şi pe la liceul unde învãţ şi care mã duce acasã. Însa azi a fost o situaţie cu totul specialã. Încã de la  început:15 staţi+60 minute am fost înconjuratã de trei oameni de 2 m si storcitã în ultimul hal .

Toatã lumeã se îngrãmadea şi dorea sã urce însã nu erau capabili sã înţeleagã cã nu se mai poate. Și insistau, şi insistau… Sã numai spun cã 137 -tovarăsul meu de drum- pornea  abia dupa 10 minute când reuşea sã îşi închidã uşile cãci oameni nu se dãdeau bãtuţi şi insistau sã urce chiar dacã numai era loc şi pentru ei.

Nervi, cuvinte aruncate negândit şi confort sub limita dorinţelor noastre m-a fãcut sã cred cã în zilele albe ale vieţii mele este mai bine sã merg pe jos. De coborât nici nu mai vorbesc: a trebuit sã excaladez doi munti şi o câmpie pentru a ajunge într-o cascadã care tocmai îsi vãrsa supuşi.

Pe toţi colegi mei de maşinã îi sfatuiesc sã ia o pastilã de nervi înainte de a urca şi sã se înarmeze cu multã, foarte multã rãbdare. Bon chance!
sursă poza

Reclame
Această intrare a fost publicată pe 15 februarie 2012 la 9:13 pm. Este din categoria Uncategorized și etichetată , , . Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

3 păreri la “137

  1. Ce sa facem.. asta este tara in care traim .

  2. Asemanator cu 137 este si tramvaiul 45, „amicul” meu. Aglomeratie, sudoare, galagie si haos sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a-l descrie.
    Asa ca, te inteleg si iti dau dreptate la faza cu pastila. 😀

  3. 😀 Phiu, am patit acelasi lucru cu 226, autobuz diferit, aceasi situatie. Toti se inghesuiau sa urce si tipul din spate, care de asemenea avea 2 metri se inclina infricosator spre mine. 🙂 Dar m-am gandit, ca oricum nu avea unde sa cada, la cate aglomeratie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: