Pãreri!

„Tu ne seras jamais capable de passer à une autre chapitre de ta vie si tu le lis toujours celui qui s’est fini!”

Și când sacul fãrã fund al timpului te face sã crezi cã ziua de azi nu-ți dã ragaz nici sã respiri şi cã cea de mâine îți bate la usã sau când amintirea copilãriei dã naștere unei lacrimi pe obraz sau atunci când sãgeata durerii îți strapunge întreaga ființã trebuie sã-ți ridici capul și sã  începi un nou capitol din viața ta.

Poate o sã te întrebi ce înseamnã. Înseamnã o nouã perioadã în care sã reînvi, sã o iei de la început, însã cu tot ceea ce ai acumulat pânã acum. Un început înseamnã oprtunitați, noi experințe, gânduri, speranțe, dezamãgiri. Persoane noi și vechi îți vor cãlãuzi pasii. Viața ne oferã nenumãrate ocazi sã învãțãm și sã profitãm de ea. Poate o sã sune prea dur însã am înțeles cã și de la cea mai proastã persoanã poți învața ceva: Sã nu fi ca el….

Nu privi niciodatã înapoi și nu regreta nimic sau poate doar faptul cã nu ai stiut sã profiți la timp. Încearcã sã închizi fereastra fiecãrui capitol fãrã a-l da uitarii și fi capabil sã o deschizi pe cea care va urma.


poza

Reclame
Această intrare a fost publicată pe 8 februarie 2012 la 7:27 pm. Este din categoria Uncategorized și etichetată . Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: