„What’s Your Number”

      Și stând cu capul în jos și cu ochii pe tavan pe o asemenea vreme care nu îți permite sã iesi nici pânã în fața blocului, m-am gândit să mă uit la un film.  Am deschis Google și am tastat imediat numele unui film însã în loc sa gãsesc o poveste de dragoste siropoasã am dat peste o comedie extravagantã şi nonconformistã „What’s Your Number”. 

        Încã de la început protagonista  Ally Darling te introduce într-o lume lipsitã de griji și probleme poate puțin nematurizatã. Tinerețea este adeseori o prelungire a copilãriei din punct de vedere mental. „Gagica” crede cã toate afirmațiile din jur sunt adevãrate și din acest motiv începe sã își punã anumite reguli. Decide sã iși gãseasca cel mai frumos bãrbat care a trecut pânã acum prin viața ei.

       Colin Shea  „vecinul de vis-a-vi”o însoțește pe fatã în nenumãrate aveturi. Fata însã constatã cã persoana care meritã sã rãmânã în viața ei este chiar el, acestã ființã care reușește s-o readucã pe Ally cu picioarele pe pãmânt.

Este o comedie care îmbinã zâmbetul cu lacrimile, tristețea cu bucuria, amuzamentul cu seriozitatea trasmițând un mesaj esențial.

 sursa:www.allmoviephoto.com

P.S. Uitați-vã!

Reclame
Această intrare a fost publicată pe 30 ianuarie 2012 la 8:26 pm. Este din categoria Uncategorized și etichetată , . Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

2 păreri la “„What’s Your Number”

  1. Da. Tipa joaca foarte bine.

  2. Știu filmul. Este foarte haios. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: